Updated : okt 28, 2020 in Okcategoryrad

Skapa eld: 5 säkra sätt att få en man intresserad

Vår relationsexpert kommer att berätta hur du kan locka framgångsrika män.

12 december 2019

Föreställ dig en situation: två vänner kommer till en utställning med samtida konst. Målet för var och en av dem är att hitta en värdig man. Båda har cocktailklänningar och båda har hår och smink gjort. Men bara med en av dem känner män varandra hela kvällen, medan den andra blir uttråkad och tittar på bilderna …

Vad är problemet med en tjej som inte är attraktiv för män? När allt kommer omkring är hennes externa data inte sämre än hennes vänes skönhet. Faktum är att en av kvinnorna vet hur man ”inkluderar” män på sig själv, medan den andra ännu inte behärskar denna konst.

Julia Lanske

Världens dejtingscoach # 1, iDateAwards 2019

Certifierad matchmaker, kärlekscoach, innovativ expert på att bygga relationer med framgångsrika män, kompetent psykolog

Det finns många sätt att ”slå på” framgångsrika män, och idag delar jag fem av de hetaste..

Ögon magi och kroppsspråk

Enligt statistik aktiverar långvarig ögonkontakt mellan man och kvinna i de flesta fall kärlekshormonet. Genom att ofta utbyta blickar med en man på ett första datum eller när man träffar, ökar du sannolikheten för att utveckla ett kärleksförhållande. När du interagerar med en man, försök att hålla blicken fokuserad på honom. Slå på din naturliga magnetism: borra inte den med dina ögon, men förför den subtilt med varje ögonfransvåg.

Låt din man känna de elektriska stötar som går mellan dig med ögonkontakt. Låt honom tänka att i det ögonblick ni tittar på varandra är det inget annat som betyder något. Lägg till rätt kroppsspråk till ett lockande utseende. Se upp för nåd och hållning, försök att göra varje rörelse smidig, som i en dans. För att göra detta, använd min författares teknik ”5 böjar”, den är särskilt lämplig för att träffa män i gallerier eller på bufféer:

När du står, försök att överföra kroppsvikten på ett ben, medan det andra ska vara något tillbaka och böjt vid knäet.

Lägg diskret en höft framåt, som att fokusera uppmärksamheten på den.

Böj ryggen, räta ut axlarna och förstora därmed bröstet visuellt, vilket gör det mer attraktivt. Kom ihåg att hålla din hållning hela kvällen..

Runda dina armar och se till att de inte pressas mot din kropp. Således kommer du att uppnå en graciös böjning vid armbågarna..

Luta nacken något, den ser avslappnad och romantisk ut samtidigt.

Dina graciösa kurvor kommer inte att lämna en man likgiltig, och han kommer att ”slå på” dig från en halv sväng.

Dela hemligheten

När du kommunicerar, dela din kära dröm med en man, avslöja en hemlighet för honom, berätta en historia ”inte för alla”. Små delade hemligheter hjälper dig att binda dig, bli själsfrände och naturligtvis sätta på honom och göra dig mer intressant i hans ögon. Försök samtidigt att inte överdriva: låt din berättelse se intressant ut, men neutral. Det borde inte överväldiga en man. Berätta till exempel för honom hur du attackerades av en desperat mås när du gick i Amsterdam, som stal din ansjovis ur en smörgås. Berättelser som dessa berör män utan att förringa dig i deras ögon..

När du väljer en mystisk berättelse, föredra roliga händelser i livet. Att avslöja ”hemligheten” för en man kommer att locka hans uppmärksamhet. Han kommer säkert att fira ditt mod och din kreativitet..

Var mystisk

Kvinnor som inte kan ”läsas” till slutet ”tänder” män mycket mer än ”öppna böcker”. Efter att ha känt att det finns något slags mysterium hos en kvinna, kommer en man förmodligen att vilja veta vad det är. Du kan ”sätta på” en man med mysterium på olika sätt:

Tipsa att du har en historia som definitivt kommer att intressera honom, men du kommer att berätta den lite senare..

Berätta för mannen att när du kommunicerar med honom har du en intressant tanke som berör honom, men du måste känna det lite och ”leva”, så kan du dela med honom.

Lätt insyn och intriger väcker intresset för en man. Han kommer att vilja fortsätta din kommunikation till varje pris för att ta reda på vad du pratade om. Samtidigt kommer du att ha tid att öppna upp för honom från den bästa sidan..

Var sexig

Korrekt framställd kvinnlig sexualitet är aldrig ”flashig” och avsiktlig. Det bör manifestera sig försiktigt och diskret, steg för steg ”slå på” mannen. Till exempel, när du pratar med en man under ett buffébord, visa försiktigt för honom hur du äter: sakta, njut av varje bit. Låt din sensualitet visa sig i varje rörelse. Detsamma gäller röstens klang – den ska vara tillräckligt låg och behaglig för örat. För försiktigt händerna över låren under konversationen, som om du justerar din klänning..

Kom ihåg – små saker är sexiga. Varje rörelse: blick, gest, huvudvridning kommer att ”slå på” mannen mer.

Upptäck en riktig man i honom

När du kommunicerar med en man, aktivera processen att känna sitt bästa jag i honom. En diskret komplimang till honom hjälper dig med detta. Låt det vara ljust och ovanligt, så att en man noterar att han hör något liknande om sig själv för första gången, och han är glad att höra det. Kom ihåg att din komplimang måste vara giltig, inte långsökt. För att förstå vilken typ av komplimang det är värt att ge, försök att lära känna mannen bättre i konversationen..

Låt honom känna sig mer maskulin, intressant och kvick. Denna teknik fungerar särskilt bra med män som tidigare inte märkte vissa egenskaper i sig själva. Fokusera på hans utmärkta humor, skicklighet, förmåga att hålla konversationen igång. Genom att diskret gå igenom alternativen kommer du förr eller senare att nå målet. Känslan av att kvinnan ”packar upp” den ”bästa versionen” i honom, kommer mannen definitivt att ”slå på”, vill lära känna henne bättre, spendera mer tid med henne. När allt kommer omkring, människor som gör oss bättre lockar oss som en magnet.

Processen att ”packa upp” en man måste vara kontinuerlig. Börja upptäcka de bästa egenskaperna hos honom från det ögonblick du träffar honom och fortsätt denna process när relationen utvecklas. ”Slå på” honom varje dag kommer du att märka snabba framsteg: efter sex månader eller ett år kommer han troligen att erbjuda dig att bli hans fru …

Här är bara några av arbetssätten att ”slå på” män. Genom att använda dem kan du få uppmärksamhet hos de mest värdiga av dem. Och om du vill behärska ”aerobatics att bygga relationer med framgångsrika män, prenumerera på min Instagram- och Youtube-kanal. Där upptäcker jag hemliga tekniker varje dag och delar videor med användbara livshackar! Och här är en av dem, i den talar jag om hur man vinner mäns förtroende: