Updated : aug 11, 2020 in Okcategoryrad

6 tecken på att han inte har haft någon på länge

Hur man upptäcker en oförskämd ungkarl.

26 augusti 2019

Psykolog Olga Romaniv berättade för våra läsare vilka egenskaper män som länge har varit ensamma och vad som orsakar dem.

Olga Romaniv

Sänkningskriterier

Om han börjar sänka kriterierna och kompromissa när han väljer en tjej är det ett säkert tecken på att han har varit ensam för länge. Det är bara att han redan längtar efter ett förhållande och det finns inte mer styrka att vänta på det. Detta leder inte alltid till positiva resultat, för trots allt bör varje förhållande börja med förtroendet att du är lämplig för varandra. På en kompromiss kommer förhållandet inte att vara länge, så det här borde vara ett väckarklocka för dig. Tänk om han verkligen gillar dig eller om han bara vill fylla tomrummet – och det spelar ingen roll vem?

Han tänker på tidigare relationer

Ett annat tecken på långvarig ensamhet är att ständigt tänka på tidigare relationer och vara intresserad av ditt exs liv. Inte bara tjejer lider av detta, killar får också andra profiler på Instagram och tittar noga igenom varje berättelse om sitt ex. Alla har länge vetat att det bästa sättet att glömma ett tidigare förhållande är att gå in i ett nytt, och om detta inte händer på länge kan tankar på exet bli nästan påträngande..

Brist på självförtroende

Han börjar tappa självförtroendet när en kvinna inte finns kvar länge för att stödja honom. Eftersom han inte har haft en flickvän på länge börjar han undra om allt är i ordning med sitt utseende och sitt inre innehåll. Om du märker en sådan tendens hos din valda, försök att fixa den – berätta för honom om hans bästa egenskaper, men gör det noggrant och diskret..

Han driver människor bort från honom

Om han tycktes ha installerat en vägg runt sig själv så att ingen kunde närma sig honom är detta också ett av tecknen på lång ensamhet. Kanske hade han tidigare obehagliga kärleksupplevelser och som ett resultat av den negativa upplevelsen är det svårt för honom att låta nya människor komma i närheten. Om du gillar en man som har ett sådant problem är det viktigt att agera noggrant och låta honom dosera kommunikation med dig i det inledande skedet på egen hand, annars riskerar du att inte träffa varandra igen.

Han blev en fruktansvärd cyniker

Prålig cynism är också ett säkert tecken på att det är hög tid för honom att hitta en flickvän. Fraser från kategorin ”det finns ingen kärlek, det finns bara nytta” eller ”de kommer att skilja sig ändå” är inget annat än en defensiv reaktion och en typ av försäkring mot obehagliga frågor till dig. Vem kommer att fråga om bristen på personligt liv hos en man som hävdar att det inte finns någon kärlek? Det viktigaste här är att inte ta sådana uttalanden på allvar. Han behöver bara komma ihåg hur underbart det är att älska och bli älskad..

Han är väldigt självständig i vardagen.

I ett par finns det alltid en ansvarsfördelning och oftast tar en kvinna hushållssysslor och beslut. Efter avsked måste en man ta hand om sig själv, och om han till en början lagar dumplings för sig själv eller beställer pizza till middagen, börjar han med tiden förvärva många användbara färdigheter och vanor och organiserar sitt liv helt efter eget tycke. Det är viktigt här att inte störa och inte försöka ändra allt på en gång så snart du har möjlighet..