Updated : okt 01, 2020 in Okcategoryrad

8 livshackar för att öka din sexappell

Enkla steg till harmoni i det intima livet.

Tidigare kunde en älskad inte vänta på när det skulle vara möjligt att gå i pension, och hänvisade nyligen till det faktum att han ofta har huvudvärk och antyder subtilt att sex inte lyser för dig? Då är det dags att tänka på hur man kan vända uppmärksamheten tillbaka till sig själv..

Du kan fortsätta att upprepa att du inte har någon lika i sängen, men ingen, inte ens en sexguru, är immun mot det faktum att du smidigt kan byta från ”en gång om dagen” -regimen till ”en gång i månaden” -regimen. Eller mindre ofta. Är du förvånad? Men sexologer är det absolut inte. Och de gjorde till och med flera rekommendationer som hjälper till att öka sexöverklagandet för att förbli den mest eftertraktade och älskade för din partner..

1. Var ärlig om dina önskningar.

Tror du att din partner kommer att kunna gissa att du idag vill ha något mjukt och ömt, och imorgon, låt oss säga, är du redo för experiment och spel? Sexologer rekommenderar att du öppet uttrycker dina önskningar och berättar för din utvalda vilka åtgärder du gillar och vilka som orsakar obehag. Det enda experter rekommenderar inte att ta upp detta ämne efter en hård dags arbete. Och de rekommenderar att man arrangerar en kväll med uppenbarelser på helgen.

2. Bli av med stress och negativitet

Ingen bestrider att intimitet är ett utmärkt antidepressivt medel som hjälper dig att slappna av och glömma bort motgångar. Men ibland är spänningen hos partners så stor att de inte vill ha några kärleksupplevelser, utan till och med enkla detaljer och slag. Sexologer uppmärksammar att alla små saker påverkar libido, så du måste ställa in sex: gör andningsövningar, ta en kontrastdusch, lyssna på lämplig musik. Om den förberedande processen går bra kommer du att få fantastiska resultat i sängen, tro mig!

3. Lär dig nya sextekniker

Rutinmässigt sex kan döda alla romanser och upphäva alla dina ansträngningar. Många par under de långa åren av livet tillsammans är så trötta på intimitet med varandra att de är redo vid första tillfället att öva på något nytt på sidan. För att förhindra att detta händer, diskutera med din själsfrände att du börjar tillsammans för att utforska nya sätt att ge din partner glädje eller behärska en pose från ”Kamasutra”, som kan bli ditt signaturnummer.

4. Bygg din speciella samling

Har du inte en samling om detta ännu? Då är det dags att prova något nytt, till exempel, samla en samling enkla videor som hjälper dig att ställa in på ett visst sätt. Experter, förresten, försäkrar att en kompetent dosering av intima bilder eller speciallitteratur kan berika sexliv och stärka relationer med en partner. Men förutsatt att du tittar och försöker tillsammans!

5. Delta i utbildning

Om du inte kan räkna ut en ordentlig video eller bok på egen hand, är det dags att förbättra dina färdigheter vid någon specialutbildning. Men föreställ dig hur bra det blir då att tillämpa de förvärvade färdigheterna eller förstå att du faktiskt är ännu bättre kapabel.

6. Gå till en sexbutik tillsammans

Lita på mig, vuxenbutiken är ingen stor sak. Så tro inte att du kommer att se ut som fnissande tonåringar som pekar på intressanta nya saker. Nu finns det i många av dessa butiker specialkonsulter som vet allt (och ännu mer) om hur man diversifierar ditt sexliv och andas passion i relationer. Kontakta oss gärna för råd och översikt över nya produkter. Och du kommer definitivt att hitta vad som är rätt för ditt par.

7. Komma upp med en allmän aktivitet

Nej, du bör inte omedelbart tänka på renovering, byggande av ett lantgård eller ombyggnad. Tänk bara på förra gången ni gjorde något tillsammans. Diskutera vad du kan göra för att växa professionellt tillsammans. Oavsett om det är en löpskola, yogastudio, matlagningskurser eller segling. Det viktigaste är att den här gemensamma hobbyen inte ska kopplas till att lösa hushålls- eller familjeproblem. Annars måste du glömma romantik och passion..

8. Besök en sexolog

Om du inte kan överväldiga dig själv och ändå känner dig generad över att träna, träna nya sextekniker eller till och med bara gå över tröskeln till en vuxenbutik, kontakta en sexolog för råd. Detta kan vara en en-mot-en-kommunikation eller en trekant (du, specialisten och din partner). Ofta är det här som hjälper till att övervinna den sexuella krisen i ett par och diversifiera familjelivet..