Updated : aug 24, 2020 in Okcategoryrad

12 sätt att koppla av i kommunikationen med män

Du kommer att erövra vem som helst!

”Allt kommer att lossna, det kommer att knytas samman, här kommer allt att krympa, som en gammal trasig sko, och …”

Och nu handlar jag inte alls om att gå.

Det är så många kvinnor känner sig framför en man i kommunikation, krympande och knuten i en knut. Men det är inte så lätt att njuta av en konversation när en man är framför dig … så snygg, snygg, modig. Även ganska självsäkra tjejer ensamma med sådana kan bli förvirrade..

Och de flesta kvinnor kan absolut inte slappna av och pressa ut sig själva inte bara ett bra skämt, utan till och med bara ett par fraser. Tungan är flätad, förrådar värdinnans upphetsning med inlagor …

Tror du att en man gillar en sådan samtalspartner? Kommer han att vilja fortsätta denna besvärliga kommunikation?

Vår expert kommer att berätta hur du kan bli av med klämmor när du kommunicerar med en man så att han längtar efter ett nytt möte om och om igen.

Julia Lanske

Världens dejtingscoach # 1, iDateAwards 2019

Certifierad matchmaker, kärlekscoach, innovativ expert på att bygga relationer med framgångsrika män, kompetent psykolog.

I fängelsehålan av rå … egen rädsla

Klämmor i kommunikation binder en kvinna, som kedjor, och tillåter inte ett enda steg att gå vidare i ett förhållande med en man. Och de tillåter inte att en intressant och lyxig kvinna gömd inuti dig avslöjar i full kraft..

Kanske hände det att ord på en dag fastnade i klumpar i halsen, ett nervöst skratt dominerade över kvicka svar och våta handflator gömde sig blygsamt under bordet under hela dagen, istället för att delta i konversationen.

Men hemma, om och om igen och bläddra igenom den här besvärliga scenen i ditt huvud, gav ditt sinne efter varandra lysande fraser som skulle visa vilken riktigt trevlig, intressant och enastående samtalspartner du är..

Om du ofta känner dig instängd i ogrundad rädsla för dejting, använd följande riktlinjer..

1. Män älskar att spela – det gör du också.

Tack vare sin känslomässiga natur är alla kvinnor till viss del skådespelerska. Växla mästerligt mellan olika tillstånd, roller (tjej, dam, omtänksam mamma, damchef etc.), visa din mångsidighet och häng inte i varje tillstånd på länge. Detta kommer att hålla mannen intresserad och öka sin önskan att fortsätta kommunicera..

2. Ha kul, mod i kommunikationen.

Tänk dig att du har kommit till kasinot för att inte vinna, utan bara för att spela. Sätt inte ett mål för att träffa en man, gå på datum för att umgås, inte få något ur honom. Då försvinner den inre spänningen och förväntningen på något resultat..

3. Visa att mannen är viktig för dig..

Be om hans åsikt, åsikter, hobbyer. Ge en positiv bedömning av skämt, kvicka fraser, komplimang för hans intellekt.

4. Förneka inte dig själv positiva känslor.

Visa glädjen att träffas, glädje i en mans sällskap. Ditt kroppsspråk, ansiktsuttryck och gester hjälper dig med detta. Men överdriv inte det, annars kommer han att misstaka dig för en dålig skådespelerska och dina känslor för smicker och låtsas.

5. Dela ett gott humör, positivt med en man.

När du går på ett datum är det bäst att lämna alla dina problem utanför dörren. Då kommer du att hantera dem. Överskugga inte det trevliga mötet med ”efterfödseln” av det du inte lyckades idag, bröt, kraschade. Du ser, efter ett framgångsrikt möte kommer du att ha styrka och motivation att omedelbart lösa alla problem.

6. Var öppen för kommunikation.

Det är genom kommunikation som relationer byggs. Du måste lita på mannen mitt emot dig, öppna dig och fördjupa dig i hans atmosfär. Om detta inte görs verkar mannen slå på en stängd dörr, och ingen gillar detta..

7. Var glad.

Du måste leta efter källan till detta i varje dag, händelse, handling. Om du är en positiv och glad människa i livet kommer det att sprida ut och sätta tonen för kommunikation med en man..

8. Var snäll mot mannen och andra.

Kvinnan själv är en blomma som pryder den här grå världen. Utstrålar vibbarna av vänlighet, värme och tillgivenhet till allt som omger dig, och en man som solar sig i strålarna från dessa vibbar kommer aldrig att förbli likgiltig.

9. Ge honom positiva känslor från att kommunicera med dig.

Leta efter enkla ämnen för kommunikation (det är bättre att fylla på dem i förväg), berätta för honom intressanta nyheter, visa en söt video på din telefon. Låt honom glömma dagens problem och svårigheter, slappna av och kasta sig i det positiva bredvid dig.

10. Le oftare.

Ett leende är den enklaste, men så värdefulla gåvan som kostar ingenting, men effekten kan vara riktigt kolossal. Skimp inte på ett leende – så återkommer det till dig mer än en gång..

elva. Kom ihåg att han gillar dig.

Annars skulle han inte kommunicera med dig och gör nu något annat. Känslan av att du är attraktiv och intressant för en man kommer att öka ditt självförtroende – och detta är den främsta mördaren av klämmor och rädslor..

12. Lyssna noga och ställ klargörande frågor.

Så du kommer inte bara att visa ditt deltagande, men då kommer du att kunna arbeta med den information du fick för att fortsätta konversationen och hitta ”krokar” som du kan fånga.

Teknik ”Tredje ögat”

Du sitter och pratar, och sedan tittade han in i dina ögon!

Kommer du att titta under golvlisterna eller fortsätta stirra tillbaka?

Om du verkligen gillar en man, men du känner dig generad och förstår att du är generad att till och med lyfta dina ögon, ger jag dig en utmärkt teknik. Hon hjälper till att kontrollera din blick i ansiktet på en man utan att ge bort din spänning. Titta bara på samtalspartnern i det tredje ögonområdet – på pannan strax ovanför ögonbrynsavståndet – eller vid en punkt på näsbryggan. Det får dig att känna att du ser honom i ögonen – bingo!

Och om du slår din blick på läpparna kan en man bli upprörd och tappa huvudet. Men det är en helt annan historia!

Fjärilar i kackerlacka masker

Hur många datum har misslyckats på grund av kvinnans inre styvhet och stelheten vid mötet – räknas inte! När en man är karismatisk och attraktiv ropar rastlösa fjärilar i magen och huvudet i kör: ”Antingen slåss eller springa.” Att springa är alltid lättare, men det betyder att man tappar chansen att bygga ett förhållande med någon du gillar. Och för alltid.

Låt fjärilarna ändra skivan och sjunga något romantiskt och hjärtligt: ​​det här soundtracket för ett datum gör det enkelt, roligt och lovande nya glada möten!

Jag önskar er styrka att bekämpa sin egen blygdom och rädsla. Och om du förstår att du inte kan vinna ensam, uppmanar jag dig att ”beväpna” på min YouTube-kanal och min Instagram-profil. Jag önskar dig att snabbt fly från den råa fängelsehålan till de bästa männens milda och pålitliga händer!